Kalkkunaa ja tomaatti-sipulisalaattia

Maukkaan jyväinen KultaKaura valloittaa maullaan. Kokeile sellaisenaan tai seuraa mehevälle kauraleivälle räätälöityä reseptiä!

  • 100% Kauraleipä
  • Aamupala

Ainekset

  • tomaatteja2 kpl 
  • punasipulia1 kpl 
  • oliiviöljyä2 rkl 
  • punaviinietikkaa1 rkl 
  • Hienoa merisuolaa, mustapippuria, sokeria

Valmistusohjeet

  1. Voitele kultakauraleipäviipale tuorejuustolla ja laita sen päälle tomaatti-sipulisalaattia. Kokoa kerroksia vielä kalkkunaleikkeestä ja salaatista. Laita vielä kultakauraviipale päälle ja eväs on valmista herkuteltavaksi!
  2. Pilko sipulit pieniksi kuutioiksi, tee sama tomaatille. Mausta salaatti oliiviöljyllä, punaviinietikalla. Rouhi reilusti mustapippuria, lisää suolaa ja hivenen sokeria. Sekoita ainekset hyvin ja salaatti onkin valmista nautittavaksi!
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä