Kalaherkku

Kesällä maistuu silli. Sopii myös vieraille tarjoiltavaksi!

  • Iltapala
  • Maalaisruislimppu

Ainekset

1 annos
  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
  • Levite
  • Salaatinlehti
  • 1 keitetty peruna
  • Majoneesia
  • Sipulisilli (esim. Abba)
  • Punasipulirenkaita
  • Koristeluun tuoretta persiljaa / tilliä

Valmistusohjeet

  1. Keitä peruna ja anna jäähtyä.
  2. Voitele leipäviipale.
  3. Asettele salaatinlehden päälle perunaviipaleet, majoneesi, muutama sipulisilli ja punasipulirenkaat.
  4. Koristele persiljalla tai tillillä.
  5. Resepti ja kuva: Thomas S.

Leipäsuositus

Uotilan Maalaisruislimppu pakkauskuva

Maalaisruislimppu