Hiihtäjän pitsa

Hiihtolenkkien jälkeen kaivataan helppoa, maukasta ja lämmintä ruokaa! Kultakauraviipaleista saa oivan pitsan, jota voi tehdä juuri sen verran kuin on tarvetta!

  • 100% Kauraleipä
  • Munaton
  • Pääruoka

Ainekset

1 annos
  • 1 rkl pestoa
  • 1 rkl öljyä
  • 4 kultakauraviipaletta
  • ¼ punasipulia
  • ½ paprika
  • 6-8 pepperoniviipaletta
  • 1 dl englantilaista cheddaria raastettuna

Valmistusohjeet

  1. Sekoita pesto ja öljy keskenään ja voitele kultakauraviipaleet seoksella.
  2. Nostele voidellut leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille.
  3. Pilko sipuli ja paprika ohuiksi suikaleiksi ja levitä leipäviipaleiden päälle.
  4. Levitä pepperonit ja ripottele lopuksi juustoraaste pitsan päälle.
  5. Laita pitsa 180 asteeseen 5-10 minuutiksi, kunnes juusto on hyvin sulanut.
  6. Nauti rucolan tai tuorepinaatin kanssa.
  7. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan 100% kauraleipä pakkauskuva

100% Kauraleipä