Yövartijan työleipä

Resepti

Ruokaisa, jännittävä ja ravitseva. Tuhti leipä yönälkään :)

Yövartijan työleipä

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale
levite
maksapasteijaa
salaatinlehti
1 viipale suolalihaa
2 siivua paistettua pekonia
suolakurkkua
punasipulia
1 rkl majoneesia
koristeluun kuivattua sipulia ja persiljaa

Laita ensin levitettä ja sen jälkeen maksapasteijaa Uotilan Maalaisruislimppu leivälle. Asettele salaatinlehden päälle suolaliha. Koko loput leivästä siten, että pekonin päälle tulee loput ainekset: suolakurkku, punasipuli ja majoneesi.

Koristele leipä lopuksi kuivatulla sipulilla ja persiljalla. Mausta pippurilla. Raastamalla piparjuurta mausteeksi, saat vielä herkullisemman lopputuloksen.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu