Vuohenjuusto-rucolaleipä

Resepti

Täyttävä ja näyttävä italialaisilla herkuilla höystetty leipä, joka vie kielen mennessään. Viva l’Italia!

Vuohenjuusto-rucolaleipä

2 kpl Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaletta
Aurinkokuivattua tomaattia öljyliemessä
Vuohenjuustoa
Rucola-salaattia
Tuoreita kirsikkatomaattia
Mustapippuria

Paahda ensin leipä leivänpaahtimessa rapeaksi. Asettele leipäviipaleet vierekkäin lautaselle ja kaada hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljylientä kostukkeeksi leipiin. Anna hetki imeytyä. Lado sen jälkeen leipäviipaleiden päälle kerroksittain vuohenjuustoa, tuoreita kirsikkatomaattia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja rucolaa. Lopuksi ripaus mustapippuria päälle. Voit myös hiukan öljyä pirskotella leivän päälle. Tämä on superherkkua!

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu