Uotilan kauraleipää Italian Alpeilla

Resepti

Ihana italialainen tomaattikeitto Pälkäneläisellä twistillä.

Uotilan kauraleipää Italian Alpeilla

Tomaattikeitto

400 g tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
2 siivua 100% Kauraleipää
kasvisliemikuutio
1 dl vettä
mustapippuri ja suola
teelusikallinen tulista chilikastiketta
ruokalusikallinen smetanaa
koristeluun basilikaa ja paistettua pekonia

Keitä ensin kuutioidut leipäviipaleet vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio noin 10 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja valkosipulit. Keitä vielä 5 minuuttia. Soseuta keitto ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi smetana ja sekoita. Tarkista maku. Koristele lopuksi basilikalla ja paistetulla pekonilla. Keiton päälle voit lisätä myös raejuustoa.

Tarjoile paahdettujen 100% Kauraleipä -viipaleiden kera. Voit myös dipata niitä keittoon.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Kauraleipä