Tanskalainen anjovisleipä

Resepti

Kaikki aromikkaat ja hienostuneet maut sopivat hyvin Uotilan Tumman Kalastajanlimpun kanssa. Anjovis ja maksa ovat kuin luodut toisilleen. Tanskalainen voileipäkulttuuri yhdistelee rohkeasti makuja ja raaka-aineita keskenään. Eikä ihme, että voileipäkulttuuri on siellä arvossa.

Tanskalainen Anjovisleipä

Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipale
levite
maksamakkaraa (levitettävää ja maultaan mietoa)
muutama pala anjovista
muutama punasipulirengas
kaprista

kranssia koristeluun

Aloita leivän teko laittamalla ensin levitettä Uotilan Tumman Kalastajanlimpun päälle. Levitteen päälle tulee levitettävää ja mieluiten mietoa maksamakkaraa. Kokoa loput leivästä siten, että maksan päälle tulee anjovispalat ja sen päälle punasipulirenkaat. Punasipulirenkaan sisään voit lisätä muutaman kapriksen. Koristele leipä lopuksi kranssilla. Tätä ei voi vastustaa.

Vinkki: Uotilan Tumma Kalastajanlimppu sopii täydellisesti tähän myös paahdettuna.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Kalastajanlimppu