Syysaamun herkkupala

Resepti

Tomaatin ja paprikan sesonki jatkuu vielä. Uotilan maalaisruislimppu löysi nämä kasvikset ja pekonin aamupalakaverikseen. Aamullakin on lupa herkutella!

Tomaatti-avokadosalsa neljälle

1 tomaatti
½ avocado
(salaattisipulia)

Leikkaa tomaatti ja avokado pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Voit halutessasi lisätä joukkoon myös salaattisipulia.

Paahda maalaisruislimppuviipaleet ja viipaloi tuorejuusto-paprikoita leipäsiivun päälle. Kokoa rucola salaattia ja tomaatti-avokadosalsaa voileivän päälle. Viimeistele herkkuleipä paistetulla pekonilla ja aloita aamu herkutellen!

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu