Savusiikaleipänen

Resepti

Uotilan joulunodotuksen herkuttelupala koostuu savusiiasta ja perunalimpusta. Oikeista perunoista valmistettu makeahko perunalimppu kuuluu joulunodotukseen ja jouluun. Yhdessä savusiian kanssa paletti on kerrassaan herkullinen ja sopii tarjoiltavaksi pikkujouluissa ja vaikkapa saunapalana.

Levite perunalimpulle

120 g ranskankermaa (1 prk)
3 rkl täysmajoneesia
1 ½ dl kurkkusalaattia
3 rkl tilliä hienonnettuna
½ sitruunan kuori hienoksi raastettuna
hienoa merisuolaa
mustapippuria
ripaus sokeria

Lisäksi:

Savusiikaa
Perunalimppuviipaleita

Vatkaa ranskankerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita loput ainekset joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.

Laita levitettä perunalimppuviipaleen päälle. Nosta savusiiasta pala viipaleen päälle ja koristele mielesi mukaan, mädillä, tillillä ja sitruunalla. Herkku on valmista nautittavaksi.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Perunalimppu