Savusiikaleipänen

Savusiikaleipänen

Uotilan joulunodotuksen herkuttelupala koostuu savusiiasta ja perunalimpusta. Oikeista perunoista valmistettu makeahko perunalimppu kuuluu joulunodotukseen ja jouluun. Yhdessä savusiian kanssa paletti on kerrassaan herkullinen ja sopii tarjoiltavaksi pikkujouluissa ja vaikkapa saunapalana.

  • Alkuruoka
  • Juhla
  • Perunalimppu

Ainekset

  • ranskankermaa (1 prk)120 g 
  • täysmajoneesia3 rkl 
  • kurkkusalaattia1 ½ dl 
  • tilliä hienonnettuna3 rkl 
  • sitruunan kuori hienoksi raastettuna½
  • Hienoa merisuolaa
  • Mustapippuria
  • ripaus sokeria
  • Savusiikaa
  • Perunalimppuviipaleita

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa ranskankerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita loput ainekset joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria.
  2. Laita levitettä perunalimppuviipaleen päälle. Nosta savusiiasta pala viipaleen päälle ja koristele mielesi mukaan, mädillä, tillillä ja sitruunalla. Herkku on valmista nautittavaksi.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

RESEPTIT PERUNALIMPUSTA

LISÄÄ TÄMÄN KALTAISIA RESEPTEJÄ