Ruisvälipala

Resepti

Välillä tarvitaan ruista ranteeseen terveellisten välipalojen kautta. Hyviä rasvoja sisältävä avokado sopii suorastaan loistavasti ruislimpun päälle, ei muuta kuin kokeilemaan!

Ruisvälipala 4:lle (vegaaninen)

2 avokadoa
½ punasipuli
3 rkl balsamiviinietikkaa (tai punaviinietikkaa)
¾ dl oliiviöljyä

Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi ja laita ne kulhoon. Kaada päälle balsamiviinietikka ja oliiviöljy. Mausta mustapippurilla ja suolalla, sekä tarvittaessa ripauksella sokeria. Anna maustua useampi tunti, tai tee valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Viipaloi avokado ja laita reilusti viipaleita paahdetun ja voidellun ruislimppuviipaleen päälle. Viimeistele herkku marinoidulla punasipulilla.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu