Rapusalaattia ja munamajoneesia

Resepti

Viimeistä viedään rapujen kanssa. Vieläkö rapumerrasta on tullut saalista, jolle kaipaisit reseptiä? Uotilan rapusalaatti sopii loistavasti perunalimpun kera!

Rapusalaatti

1 dl varsiselleriä (ohueksi siivutettua)
1 dl punasipulia tai salaattisipulia (pieniksi pilkottuna)
100 g jokiravunlihaa
2 rkl oliiviöljyä

Pilko ravun liha ja yhdistä se kasviksiin. Lisää oliiviöljy joukkoon. Mausta hienolla merisuolalla ja valkopippurilla. Tarjoile munamajoneesin ja paahdetun perunalimpun kera!

Munamajoneesi

2 kpl keitettyjä kananmunia
1 rkl täysmajoneesia
1 rkl sitruunamehua
hienoa merisuolaa ja valkopippuria

Pilko kovaksi keitetyt kananmunat munaleikkurilla kuutioiksi kulhoon. Lisää siihen majoneesi ja sitruunamehu, sekoita kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Perunalimppu