Rapeat Uotilan ruisnapit tonnikalalevitteellä

Resepti

Omatekoiset ruisnapit Uotilan Maalaislimpusta on helppo valmistaa ja ne maistuvat taivaalliselta tonnikalalevitteen kanssa. Tämä resepti on koko perheen lemppari.

6 kpl Uotilan Maalaisruislimppuviipaletta

Paina viipaleista pieniä pyöreitä napin muotoisia paloja. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

Tonnikalalevite:

1 prk tonnikalapaloja vedessä
puolikas sipuli kuutioituna
0,5 dl majoneesia
tuoretta tilliä
Suolaa ja mustapippuria

Valuta vesi tonnikalasta. Sekoita haarukalla kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Tarjoile sitruunan kera!

Ruisnapit rouskuvat ihanasti suussa ja vie varmasti kielen mennessään..

Limppusuosituksemme
Ruislimppu