Rahka-suklaakakku Tummasta Kalastajanlimpusta

Resepti

Joskus sitä pitää vaan päästä herkuttelemaan! Tumma makeahko Kalastajanlimppu sopii täydellisesti tähän herkulliseen rahka-suklaakakkuun.

Yllätyin itsekin kuin hyvää tästä tuli. Kokeile ja ihastu!

6-8 hengen kakku

Pohja:
3 kpl Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipaleet hienoksi murennettuna
50 g voita sulatettuna
2 rl raastettu tummaa taloussuklaata

1. kerros:
1 purkki Maustettua Vaniljarahkaa 200g (Valio)

2. kerros:
1,5 dl vispattua kermaa
1 tl sokeria
0,5 dl sulatettua Tummaa taloussuklaata

3. kerros:
1 purkki Minttu-suklaarahka 200g (Valio)

Koristeluun:
1 kpl Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipale
0,5 dl sulatettua Tummaa taloussuklaata

Pohjan valmistus:

Sekoita ruismurut ja sulatettu voi ja asettele öljyllä voideltuun pyöreään pohjattomaan kakkuvuokaan (15cm halkaisija), jossa leivinpaperi alla. Laita pakastimeen kovettumaan 10 minuutiksi.

Ota pohja pakastimesta ja lisää 1 kerroksen täyte. Laita pakastimeen 10 minuutiksi.

Tee 2.kerroksen täyte valmiiksi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lisää toinen kerros ja laita takaisin pakastimeen 15 minuutiksi. Tämän jälkeen lisää viimeinen kerros ja laita pakastimeen min. 30 minuutiksi.

Tee koristelu. Leikkaa pieniä kuutioita leivästä ja kastele ne sulatettuun suklaaseen ja anna jäähtyä.

Koristele kakku ennen tarjoilua.

Limppusuosituksemme
Kalastajanlimppu