Punainen munaleipä salaattipedillä

Resepti

Mikä on punainen ja maistuva? Punainen kananmunaleipä.

Punainen munaleipä salaattipedillä

Uotilan Perunalimppuviipale
Salaattisekoitus (saa valmiina kaupoista)
Levite
Keitetty kananmuna
Punajuurisalaatti (kts. ohje alla)
Punasipuliviipaleita

Koristeeksi herneenversoja

Punajuurisalaatti

3 etikkapunajuurta
1 omena
1 pieni maustekurkku
pala purjoa

Kastike punajuurisalaatille

1 tlk kermaviiliä
sinappia
sokeria
suolaa
valkopippuria

Raasta ensin punajuuret, omena ja maustekurkku. Suikaloi purjo pieniksi paloiksi. Sekoita ainekset keskenään. Sekoita kermaviilin joukkoon sinappi, sokeri, suola ja valkopippuri. Lisää mausteita maun mukaan. Jos mielestäsi kermaviiliä on liian vähän niin sen määrää voit lisätä. Yhdistä kastike salaattiin.

Aloita salaattipedin teolla. Salaattipeti tuo mukavaa ja terveellistä rouheutta kokonaisuuteen. Leivän teko aloitetaan laittamalla ensin levitettä Uotilan Perunalimpun päälle. Levitteen päälle tulee keitetyn kananmunan viipaleet. Tähän päälle itse tehty punajuurisalaatti. Koristele punasipulilla ja herneenversoilla. Syö haarukalla ja veitsellä, jotta saat leikattua sopivia suupaloja. Suupalassa pitää olla mukana eri salaattien tuoma rouheus ja maku.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Perunalimppu