Wappu-piknikin kingi syntyy maukkaasta maalaisruislimpusta! Limpun väliin paistetaan kananmunaa ja lisäksi vielä suolaista meetwurstia tai salamia. Koko herkku kääritään trendikkäästi paikallislehteen ja sitten vain piknikille!
Paista kananmunat pannulla ja voitele kaksi limppuviipaletta sinappimajoneesilla. Kokoa eväs seuraavassa järjestyksessä:
– Herkku on valmis käärittäväksi piknikille!
5 rkl täysmajoneesia
2 tl Dijon sinappia
1 rkl kurkkusalaattia
Sekoita kaikki aineet keskenään.
1 dl punaviinietikkaa
2 dl auringonkukkaöljyä
1 ½ tl suolaa
2 tl sokeria
reilusti mustapippuria myllystä
2 kpl punasipulia ohueksi viipaloituna
Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja kaada marinadi punasipuliviipaleiden päälle. Anna marinoitua vähintään neljä tuntia.
Resepti ja kuva: Tekla Wannas