Pälkäneen dippilautanen

Resepti

Tämän helpon ja terveellisen dippiherkun valmistat nopeasti. Uunissa rapeaksi paistetut leipätikut tuovat oman modernin vivahteen kokonaisuuteen. Lauantai illaksi perunalastujen sijaan!

4 kpl Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipaletta
Porkkanaa
Kurkkua
Parsakaalia
Kermaviiliä
Curry -maustetta
Sokeria
Suolaa ja pippuria
Koristeluun kirsikkatomaattia

Leipätikkujen mausteeksi öljyä, seesamin siemeniä, suolaa

Leikkaa leipäviipaleista tikkuja. Voitele ne öljyllä ja ripottele osaan tikuista seesaminsiemeniä ja osaa karkeaa sormisuolaa. Asettele ne pellille ja paista 20min 250 asteisessa uunissa. Anna jäähtyä. Tee kermaviilidippi sekoittamalla siihen curry–mauste, sokeri ja suola. Pilko kasvikset tikuiksi tai sopiviksi paloiksi dippailuun. Asettele kaikki tarjoiluastialle ja nauti.

Limppusuosituksemme
Kalastajanlimppu