Pääsiäisen Caesarsalaatti kaurakrutongeilla

Resepti

Pääsiäisenä voit syödä myös salaattia. Rapeat kaurakrutongit Uotilan KultaKaura-leivästä kruunaavat Caesarsalaatin.

Pääsiäisen Caesarsalaatti kaurakrutongeilla

300 g broilerin sisäfileitä (maustamatonta)
¼ tl suolaa
mustapippuria myllystä
2 ruukkua romainesalaattia
100 g parmesaanijuustoa lastuina
4 sitruunan lohkoa

Kastike

2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl kalakastiketta
2 valkosipulin kynttä
1 rkl sokeria
mustapippuria myllystä

Kaurakrutongit

2 viipaletta Uotilan KultaKauraa. Kuutioi ja paista pannulla öljyssä rapeiksi.

Paista broilerin sisäfileet ja mausta ne suolalla ja pippurilla.
 Huuhdo ja kuivaa salaatti. Revi salaatti pienemmäksi.
 Valmista kastike sekoittamalla ainekset sauvasekoittimella. 
Asettele salaatti ja osa juustosta kerroksittain tarjoiluvadille. Asettele päälle viipaloidut broilerifileet ja sitruunalohkot. Ripottele päälle loput juustolastut ja kaurakrutongit.
 Pursota kastiketta salaatin päälle.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Kauraleipä