Metsästäjän hanhenmaksaleipä

Resepti

Syksyllä aloitetaan lintujen pyynti ja siksi tämä resepti sopii metsästäjälle mainiosti. Kaikki aromikkaat ja hienostuneet maut sopivat erinomaisesti Uotilan Kaski Riihiruislimpun kanssa.

Metsästäjän hanhenmaksaleipä

Uotilan Kaski Riihiruislimppu leipäviipale
levite
hanhenmaksapasteijaa
3-4 viipaletta paistettua pekonia
2 tomaattia
tuoretta herkkusientä viipaloituna

Koristeluun
persiljaa
mustapippuria

Aloita pekoniviipaleiden paistamisella. Paista tämän jälkeen herkkusieniviipaleet kevyesti pannulla. Aloita näiden jälkeen leivän teko laittamalla ensin levitettä Uotilan Tumman Kalastajanlimpun päälle. Levitteen päälle tulee hanhenmaksapasteija. Kokoa loput leivästä siten, että pasteijan päälle tulee rapeat pekonit ja sen päälle kevyesti paistetut herkkusienet. Koristele leipä lopuksi persiljalla ja tomaatilla. Mausta pippurilla. Tätä ei voi vastustaa.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Kaski Riihiruislimppu