Syksyllä aloitetaan lintujen pyynti ja siksi tämä resepti sopii metsästäjälle mainiosti. Kaikki aromikkaat ja hienostuneet maut sopivat erinomaisesti Uotilan Kaski Riihiruislimpun kanssa.
Uotilan Kaski Riihiruislimppu leipäviipale
levite
hanhenmaksapasteijaa
3-4 viipaletta paistettua pekonia
2 tomaattia
tuoretta herkkusientä viipaloituna
Koristeluun
persiljaa
mustapippuria
Aloita pekoniviipaleiden paistamisella. Paista tämän jälkeen herkkusieniviipaleet kevyesti pannulla. Aloita näiden jälkeen leivän teko laittamalla ensin levitettä Uotilan Tumman Kalastajanlimpun päälle. Levitteen päälle tulee hanhenmaksapasteija. Kokoa loput leivästä siten, että pasteijan päälle tulee rapeat pekonit ja sen päälle kevyesti paistetut herkkusienet. Koristele leipä lopuksi persiljalla ja tomaatilla. Mausta pippurilla. Tätä ei voi vastustaa.
Resepti ja kuva: Thomas S.