Lämmin kana-nuudelikeitto

Resepti

Syksyisin maistuu lämmin Kana-nuudelikeitto, joka on erinomainen arkiruoka. Se valmistuu nopeasti ja maistuu koko perheelle.

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipale

Leikkaa leipäviipaleesta sopivia leipätikkuja. Paista ne pannulla rapeaksi öljyllä ja mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Tarjoile kana-nuudelikeiton kanssa.

Kana-nuudelikeitto (4-5 annosta):

2 rl öljyä
300g hunajamarinoituja kanasuikaleita
250g kasvissuikaleita
12 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
90g munanuudeleita
250g perinteistä sulatejuustoa
2 tl sitruunapippuria
0,5 dl tuoretta persiljaa

Keiton valmistusohje:

Paista kanasuikaleet rasvassa. Lisää kasvissuikaleet ja anna kypsyä hetki.

Kaada joukkoon vesi ja lisää kanaliemikuutiot. Keitä n. 5 min.

Lisää murennetut nuudelit ja juusto nokareina. Sekoita tasaiseksi, mausta ja keitä kypsäksi.

Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu