Lammasleipä

Resepti

Lammas on pääsiäisenä perunalimpun paras kaveri. Eikä ihme, sillä makeahko limppu on täydellinen pääsiäisen ajan herkku. Näin ollen se kuuluukin sujuvasti pääsiäispöydän antimiin.

Hernesalaatti (6:lle)

150 g sokeriherneitä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja valkopippuria

Paloittele sokeriherneet pieniksi paloiksi ja lisää oliiviöljy joukkoon. Sekoita salaattia kulhossa ja mausta suolalla, sekä pippurilla.

Lisäksi

Perunalimppuviipaleita
Kotijuustoa viipaleena
Savustettua lammasta
Pikkusalaatteja
Boysenmarja tai mustaherukkahilloa

Paahda perunalimppuviipaleet ja voitele ne halutessasi voilla. Asettele kotijuustoviipaleet limppuviipaleiden päälle. Aseta savulammassiivut kotijuuston päälle, lisää vielä hernesalaatti. Tarjoile pikkusalaattien ja boysenmarja (tai mustaherukkahillon) kera.

Maistuvaa pääsiäisen aikaa!

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Perunalimppu