Kylmäsavulohileipä

Resepti

Tämä eväs koostuu vihanneksista ja kylmäsavulohesta, jotka toimivat oivallisesti maalaisruislimpun kanssa. Sopii oikein mukavasti iltapalaksi nautittavaksi!

Kylmäsavulohta ja vihannessalaattia

Vihannessalaatti 6:lle leivälle

2 kpl tomaatti
½ kurkku
½ paprika
100 g valkosipulituorejuustoa
mustapippuria ja suolaa
kylmäsavulohiviipaleita

Kuori kurkku ja poista sen sisusta. Poista myös tomaatista sisusta ja paloittele vihannekset pieniksi kuutioiksi. Nosta kuutiot siivilän päälle, jotta mahdollinen liika neste poistuu vihanneksista. Paloittele paprika pieniksi kuutioiksi ja yhdistä vihanneskuutiot keskenään tuorejuuston kanssa. Sekoita ainekset sekaisin keskenään ja mausta massa mustapippurilla sekä hienolla merisuolalla.

Laita vihannessalaatti ruislimppuviipaleen päälle ja paista kylmäsavulohiviipaleet pannulla. Aseta lohiviipaleet salaatin päälle ja nauti makuyhdistelmästä. Halutessasi voit puristaa limeä lohen päälle.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu