Kinkkua ja sienisalaattia

Kinkkua ja sienisalaattia

Joulupöydässä nähdään monesti sienisalaattia. Uotilan perunalimppu on oiva kaveri kotitekoisen sienisalaatin kanssa. Kinkkua, sienisalaattia ja perunalimppua, taitaa makunautinto olla taas taattu!

  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

  • säilöttyjä tai marinoituja metsäsieniä150 g 
  • sipulia30 g 
  • majoneesia2 rkl 
  • smetanaa1 rkl 
  • Pippuria
  • (hienoa merisuolaa)

Valmistusohjeet

  1. Valuta sienet hyvin ja leikkaa sienet halutun kokoisiksi paloiksi. Leikkaa sipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon smetana ja majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa hienolla merisuolalla.
  2. Vinkki! Mikäli sienissä on hieman kitkerä maku, voit laittaa salaatin joukkoon ripauksen sokeria kitkeryyden tasapainottamiseksi.
  3. Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ