Hirvimakkaraleipä puolukkamajoneesilla

Keskitalven Hirvimakkaraleipä puolukka­majoneesilla

Riistaa täytyy aina välillä saada, myös keskellä talvea. Monelta voi löytyä sitä jo valmiina pakastimestakin. Suolainen hirvimakkara yhdessä happaman puolukan kera on täydellinen pari.

  • Alkuruoka
  • Iltapala
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Perunalimppu
  • Välipala

Ainekset

1 annos
  • Uotilan perunalimppu
  • Ilmakuivattua hirvimakkaraa
  • Majoneesia
  • Puolukoita
  • Kurkkua
  • Koristeluun tuoretta timjamia

Valmistusohjeet

  1. Voitele leipä.
  2. Lisää kurkku- ja hirvimakkaraviipaleet.
  3. Valmista puolukkamajoneesi yhdistämällä puolukat ja majoneesi.
  4. Pursota puolukkamajoneesi leivän päälle ja koristele kokonaisilla puolukoilla ja tuoreella timjamilla.
  5. Nam!

Leipäsuositus

Uotilan perunalimppu

Perunalimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ PERUNALIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ