Kesäinen silliaamiainen

Resepti

2 hengelle tai isoon nälkään sillileipiä aamiaiseen. Koristeena syötävät kukat.

2kpl Uotilan KASKI Riihiruislimppu leipäviipale
Levite
Jääsalaattia
Sinappicremeä
Sipulisilliä (Ahti)
Punasipulia
Kapris
Salaattia
Orvokkeja koristeeksi

Sinappicreme:
0,5 dl crème fraîche
1 tl sinappia (Dijon)
1 rl silliliemi
1 tl hunajaa
suola ja pippuri

Valmista ensin sinappicreme yhdistämällä ranskankerma, sinappi, silliliemi ja juokseva hunaja. Mausta suolalla ja pippurilla.

Voitele leipä ja asettele jääsalaatti sekä kaavi sinappicreme salaatin päälle. Asettele silliviipaleet cremen päälle ja koristele punasipulilla. Viimeistele kapriksilla ja syötävillä orvokeilla.

 

Limppusuosituksemme
Kaski Riihiruislimppu