Kaurainen leipäjuustoherkku

Resepti

Suut makiaksi saa maukkaalla leipäjuustoherkulla. Jyväinen KultaKaura saa seurakseen paistettua leipäjuustoa, joka nauttii loppukesän marjaisasta sadosta.

Leipäjuustoherkku Kultakaurasta (4:lle hlö)

1-1 ½ rkl kirsikkamarmeladia
100 g vadelmia
150 g leipäjuustoa
1 ½ + 1 ½ rkl voita
4 siivua KultaKauraa
(cashew pähkinöitä)

Sekoita tuoreet vadelmat ja kirsikkamarmeladi keskenään varovasti nostellen. Paista kultakauraviipaleet molemmilta puolilta pannulla voissa (1 ½ rkl). Nosta paistetut kultakauraviipaleet lautaselle ja paista leipäjuusto paistinpannulla voin kanssa. Nostele vadelma-kirsikkahilloke ja paistetut leipäjuustot kultakauraviipaleiden päälle saadaksesi lisää purutuntumaa. Voit halutessasi koristella herkun vielä cashew pähkinöillä. Leipäjuustoherkku nautitaan makoisasti kahvitauolla.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kauraleipä