Kesäaamiainen kannattaa nauttia luonnossa. KultaKaura-aamiaisessa on paljon kesän tuoreita makuja, joten ei muuta kuin herkuttelemaan!
½ avomaankurkku kuorittuna
100 g kirsikkatomaatteja
1-2 rkl pinaatinlehtiä
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Paloittele avomaankurkku ja tomaatit. Laita ne samaan kulhoon yhdessä pinaatinlehtien kanssa. Kaada öljy kasvisten päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kultakauraviipaleita
Voita
Salamimakkaraa
Kasvissalaattia
Kanankoipireisiä (kypsennettyjä)
Voitele kultakauraviipaleet voilla ja laita leipäviipaleiden päälle salamimakkaraa. Nostele vihannessalaatti salamisiivujen päälle. Riivi koipireisistä kananliha ja nosta se kasvissalaatin päälle. Viimeistele herkku vielä yhdellä kultakauraviipaleella ja herkku on valmista nautittavaksi. Kokonaisuuden kanssa suositellaan nautittavaksi mustikkamaitoa, mansikoita ja hedelmiä.
Resepti ja kuva: Tekla Wannas