Kaurainen kanahampurilainen

Resepti

Kesän lämpimiin päiviin sopii raikas, ruokaisa ja kaurainen kanahampurilainen. Vihreää omenaa, avokadoa ja avomaankurkkua herkutellaan yhdessä kanan, juuston ja KultaKauran kanssa!

Raikas hampurilaissalaatti 4-6:n hampurilaiseen

½ omena (granny smith)
1 avokado
½ avomaankurkku
3 rkl täysmajoneesia
1 rkl limen mehua

Kuori ja pilko avomaankurkku, avokado ja omena. Sekoita pilkottuihin vihanneksiin majoneesi ja purista joukkoon limen mehu, sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä tarvittaessa ripauksella sokeria.

Lisäksi tarvitset:

  • kultakauraviipaleita
  • voita
  • cheddar juustoviipaleita
  • jääsalaattia
  • kananrintafilettä

Paista kultakauraviipaleet pannulla molemmin puolin. Tarvitset tähän ruokalusikallisen voita kahta leipäviipaletta kohden.

Nosta leipäviipaleet lautaselle, laita niiden päälle jääsalaattia, paistettua kypsää kananrintafilettä. Aseta lämpimän kanafileen päälle cheddarjuustoviipale ja hampurilaissalaattia. Viimeistele hampurilainen laittamalle paistettu kultakauraviipale vielä päälle. Herkku on valmis nautittavaksi.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kauraleipä