Kaurabruchetat

Resepti

Ihanat kaurabruchetat syntyvät helposti kasviksista ja maukkaasta juustosta. Bruchetat sopivat oikein hyvin välipalaksi tai iltateen kanssa.

Kaurabruchetat (6 kpl)

1 dl paprikaa pilkottuna
1 dl kikherneitä (suolaliemessä)
1 dl keisarin juustoa kuutioituna
½ dl shalottisipulia pilkottuna
½ dl öljyä (esim. avokado tai auringonkukka)
hienoa merisuolaa ja valkopippuria

6 viipaletta KultaKauraa
voita voitelemiseen

Valuta kikherneet suolavedestä ja huuhtele ne hyvin kylmällä vedellä. Sekoita pilkotut ainekset keskenään, sekä valutetut kikherneet. Lisää öljy ja mausta suolalla.

Voitele leivät voilla kummaltakin puolelta ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle leivinpellille. Jaa täyte kuudelle viipaleelle tasan ja paista 200 asteisessa uunissa n. 6-10 minuuttia, kunne reunat ovat kullankeltaiset. Sitten vain herkuttelemaan!

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kauraleipä