Uutta vuotta kannattaa juhlistaa maukkaan KultaKauran ja rapujen kera. Tämän herkun voi nauttia yhdessä uuden vuoden kuplivankin kera.
Täyte n. 8:lle leivälle
360 g isoja katkarapuja (sulatettuna)
5 rkl täysmajoneesia
4 rkl aurinkokuivattua tomaattia (pilkottuna)
1 rkl sitruunan mehua
hienoa merisuolaa
valkopippuria
chiliä
Valuta katkaravut hyvin ja pilko ne pieneksi. Lisää joukkoon pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja majoneesi. Sekoita massa tasaiseksi ja mausta sitruunamehulla, chilijauheella, suolalla ja valkopippurilla. Laita katkaraputahnaa kultakauraviipaleen päälle ja koristele mielesi mukaan. Herkku on valmista nautittavaksi.
Koristeluun
punasipulia
paahdettua sipulia
isoja katkarapuja
Resepti ja kuva: Tekla Wannas