Kanaa ja pähkinäsalaattia

Resepti

Pähkinäinen salaatti on mukavaa pureskeltavaa kananrintafileen ja maalaisruislimpun kanssa. Maukas kokonaisuus on viikonlopun illanistujaisiinkin mukava partneri.

Pähkinäsalaatti

50 g omenaa
50 g Mungpavun ituja
50 g pähkinäsekoitusta
50 g täysmajoneesia
2 rkl kuivattuja karpaloita
(hienoa merisuolaa ja pippuria)

Kuori ja paloittele omena (Granny Smith tai muu hapahko omenalajike). Pilko pähkinöitä ja karpaloita pienemmäksi ja sekoita kaikki ainekset yhteen. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Kokoa ruislimppuviipaleen päälle salaattia, pähkinäsalaattia ja kypsennettyä kananrintafilettä siivutettuna.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Ruislimppu