Kalastajan mangorapuherkku

Resepti

Aasialainen trendi hedelmä mango, yhdistettynä suomalaisten kestosuosikkiin rapuun maistuu aromikkaalla Uotilan Kaski Riihiruislimppu. Jännittävä kokonaisuus, joka ihastuttaa varmasti.

Kalastajan mangorapuherkku

Uotilan Kaski Riihiruislimppu viipale
salaatinlehti
100 g ravun pyrstöjä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl tuoretta tilliä
1 tl sitruunamehua
50 g mangososetta
50 g majoneesia
1 tl etikkaa
½ tl sinapinsiementä
½ tl chilimaustetta
kapriksia
krassia

Aloita mangorapuherkkuseoksen teolla. Sekoita ensin kaikki nesteet keskenään ja sen jälkeen lisää kaikki kuivat aineet. Tämän jälkeen lisää ravut ja anna niiden maustua seoksessa mieluiten yön yli.

Tee pyöreällä muotilla sopivan kokoisia leipäpaloja. Laita salaatinlehti leivälle. Tämän päälle mangorapuherkku. Koristele muutamalla kapriksella ja krassilla.

Nämä herkut vievät kielen mennessään! Sopivat hyvin myös juhlavampaan tarjoiluun.

Vinkki! Ylimääräiset leivän reunat voit paistaa kuumalla pannulla. Ripottele hieman suolaa, pippuria ja sokeria niiden pinnalle. Rapeat reunat voi käyttää koristelussa tai tarjoilla sellaisenaan.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Kaski Riihiruislimppu