Kaalisalaatti Vinaigrette kastikkeella ja Maalaisruislimppu krutongeilla

Kaalisalaatti Vinaigrette kastikkeella ja Maalaisruislimppu krutongeilla

Kelpaa kyllä terveystietoisillekin. Täyttävä mutta silti kevyt salaatti ihanilla rouskuvilla leipäkrutongeilla. Vinaigrette -kastike sopii lähes kaikkiin salaatteihin.

  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Laktoositon
  • Maalaisruislimppu
  • Maidoton
  • Munaton
  • Salaatti
  • Vegaaninen

Ainekset

  • Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaletta3 kpl
  • Kiinankaali
  • Valkokaali
  • Punainen omena
  • Manteleita
  • oliiviöljylä1 dl
  • balsamico viinietikkaa0,5 dl
  • hunajaa1 tl
  • valkosipulikynsi puristettuna1
  • Suolaa ja pippuria myllystä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kaalit ja kuutioi omena pieneksi.
  2. Paahda pannulla mantelit ja kuutioidut leivät.
  3. Kasaa salaatti.
  4. Tee tämän jälkeen kastike vispaamalla kaikki sen ainekset keskenään.
  5. Nauti!

Leipäsuositus

Maalaisruislimppu

LISÄÄ RESEPTEJÄ MAALAISRUISLIMPUSTA

KOKEILE MYÖS NÄITÄ