Kaalisalaatti Vinaigrette kastikkeella ja kalastajanlimppu krutongeilla

Resepti

Kelpaa kyllä terveystietoisillekin. Täyttävä mutta silti kevyt salaatti ihanilla rouskuvilla leipäkrutongeilla. Vinaigrette -kastike sopii lähes kaikkiin salaatteihin.

3kpl Uotilan Tumma Kalastajanlimppu leipäviipaletta
Kiinankaali
Valkokaali
Punainen omena
Manteleita

Vinaigrette -kastike:

1 dl oliiviöljylä
0,5 dl balsamico viinietikkaa
1 tl hunajaa
1 valkosipulikynsi puristettuna
suolaa ja pippuria myllystä

Suikaloi kaalit ja kuutioi omena pieneksi. Paahda pannulla mantelit ja kuutioidut leivät. Kasaa salaatti. Tee tämän jälkeen kastike vispaamalla kaikki sen ainekset keskenään.

Nauti!

Limppusuosituksemme
Kalastajanlimppu