Isänpäivän riistaleipä kanttarellikastikkeella

Resepti

Tämän parempaa ruokaisaa leipää ei maailmasta löydy.

Isänpäivän riistaleipä kanttarellikastikkeella

Uotilan Maalaisruislimppu leipäviipaleita
240g riistakäristyslihaa (pakaste) (riittää kolmeen leipään)
Levite
Salaattia
Kanttarellikastike
Koristeeksi puolukoita
Suola

Kanttarellikastike (3 hengelle):
1 litra kanttarelleja
Voita ja öljyä paistamiseen
1 sipuli
1 dl kermaa
Suola ja mustapippuri

Paista kanttarellit voissa ja öljyssä. Anna hetken paistua ja kaada ylimääräinen neste pois. Lisää sipuli ja kerma. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Paista käristysliha voissa. Paahda leivät leivinpaahtimessa. Voitele leipä ja asettele päälle salaatinlehti. Kokoa sen jälkeen leipä käristyslihalla, kanttarellikastikella ja koristele lopuksi puolukoilla. Ripaus suolaa vielä päälle.

Resepti ja kuva: Thomas S.

Limppusuosituksemme
Ruislimppu