Hiihtäjän pitsa

Resepti

Hiihtolenkkien jälkeen kaivataan helppoa, maukasta ja lämmintä ruokaa! Kultakauraviipaleista saa oivan pitsan, jota voi tehdä juuri sen verran kuin on tarvetta!

Hiihtäjän pitsa (1 hlö)

1 rkl pestoa
1 rkl öljyä
4 kultakauraviipaletta

Sekoita pesto ja öljy keskenään ja voitele kultakauraviipaleet seoksella. Nostele voidellut leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille.

¼ punasipulia
½ paprika
6-8 pepperoniviipaletta
1 dl englantilaista cheddaria raastettuna

Pilko sipuli ja paprika ohuiksi suikaleiksi ja levitä leipäviipaleiden päälle. Levitä pepperonit ja ripottele lopuksi juustoraaste pitsan päälle. Laita pitsa 180 asteeseen 5-10 minuutiksi, kunnes juusto on hyvin sulanut. Nauti rucolan tai tuorepinaatin kanssa.

Resepti ja kuva: Tekla Wannas

Limppusuosituksemme
Kauraleipä