Lapin Puikulaperuna

Valitse Uotilan Lapin Puikulaperuna, kun kaipaat leivältä jotain hieman enemmän. Aidosta Lapin puikulaperunasta valmistettu vaalea ja pehmeä leipä on suunniteltu erityisesti herkutteluun ja yhteisissä hetkissä nautittavaksi.

Viipaloitu ja aavistuksen makea uutuusleipämme on leivottu perinteitä ja puhtaita suomalaisia raaka-aineita kunnioittaen Pälkäneen leipomollamme. Maista ja ihastu!

KATSO RESEPTIT

Lapin Puikulaperunaleipä

Viipaloitu sekaleipä. Maidoton, voimakassuolainen ja lisä- ja säilöntäaineeton.

Pakkauskoko: 320 g (viipaleita 16 kpl/paketti)

Ainesosat:
VEHNÄjauho, vesi, keitetty perunakuutio (Lapin Puikula, 12%), KAURAhiutale, siirappi, täysjyväRUISjauho, perunahiutale, hiiva ja jodioitu suola.

Ravintosisältö100g1 viipale (20g)
Energia Kj 951190
Energia Kcal225 45
Rasva1,50,3
josta tyydyttynyttä0,30,06
Hiilihydraatit448,8
josta sokerit8,21,6
Kuitu4,00,8
Proteiini6,21,2
Suola1,40,3

Hyvinvointia Lapin Puikulaperunasta

Monta hyvää syytä nauttia Uotilan Lapin Puikulaperunaa.

Uotilan Lapin Puikulaperuna on aidosta Lapin puikulaperunasta valmistettu pehmeä ja vaalea leipä herkutteluun.

Säilöntäaineeton tuotanto on leipomomme suurimpia haasteita. Panostamme luonnolliseen puhtauteen sekä äärirajoille vietyyn hygieniaan, joka vaatii jatkuvaa seurantaa sekä menetelmien jatkuvaa kehittämistä. Leipomossamme kaikki toiminta uunilta pakkaukseen asti tapahtuu korkean hygienian puhdastiloissa.

Leipämme eivät sisällä mitään keinotekoisia tai kemiallisia ainesosia.

Tuotteemme eivät sisällä lainkaan maitoa, eli ne ovat luontaisesti maidottomia, joten ne soveltuvat maidotonta ruokavaliota noudattaville.

Tuotteissamme ei ole käytetty mitään eläinperäistä ja ne soveltuvat siksi myös vegaaniseen ruokavalioon.

Lapin Puikulaperunan tarina

Muistatko sen hetken, kun maistoit jotain niin hyvää, että voit vieläkin muistaa kenen kanssa istuit ruokapöydässä ja minkälaiset tuoksut leijailivat keittiöstä? Lapin Puikulaperuna on saanut inspiraationsa juuri tuollaisista hetkistä. Hetkistä, jotka on tehty nautittavaksi.

Aidosta Lapin puikulaperunasta valmistettu pehmeä, vaalea ja aavistuksen makea leipä on tehty hyvässä seurassa nautittavaksi. Oli kyse tavallisesta arkilounaasta, vapaapäivän metsäretkieväistä tai viimeisen päälle katetun illallispöydän antimista – Uotilan Lapin Puikulaperuna yhdistää hyvät muistot ja makuelämykset lempeästi yhteen.

Tämä hienostunut leipä on leivottu perinteitä ja suomalaisia raaka-aineita kunnioittaen laatua arvostavalle herkuttelijalle. Yli 80 vuoden kokemuksella voimme sanoa, että tässä on leipä, joka sopii myös parrasvaloissa nautiskeltavaksi.

Reseptejä Uotilan Lapin Puikulaperunasta