Toivottakaamme tervetulleeksi Uotilan Leipomon uutuustuote: Hapankaura

Olemme kuunnelleet toiveitanne tarkasti, ja iloksemme voimme todeta, että nyt sitä saa! Nimittäin Uotilan Leipomon ikioma Hapankaura on nyt ilmestynyt kauppojen hyllyille. Olemme innoissamme, sillä tiedämme, että tämä 100 % täysjyväkauraan leivottu leipä tulee ihastuttamaan teitä kaikkia happaman ystäviä.

Hapankaura noudattaa samoja perinteitä ja suomalaisia raaka-aineita kunnioittavia arvoja kuin kaikki muutkin leipämme. Yksinkertainen on kaunista ja tässä leivässä annamme rakkaudella vaalitun hapanjuuren puhua puolestaan. Sopivassa suhteessa hapanta, makeaa sekä suolaista.

Hapankauran löydät kauppojen hyllyiltä maanantaista 22.8.2022 alkaen. Mikäli uutuustuotetta ei vielä löydy lempikaupastasi, kannattaa asiasta vinkata suoraan kyseisen kaupan henkilökunnalle.

Tutustu tähän lempeän happamaan uutuuteen lisää täältä.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin