Superit ovat leipähyllyn trendikkäin uutuus

Uotilan uutuusleivät Superi 100% Kaura ja Superi 100% Ruis saapuvat kauppojen valikoimiin maanantaina 26.4. tuoden jotain uutta ja innostavaa leipähyllyyn. Superi-tuoteparissa innovaatio ja perinne kohtaavat, kun ravinnerikkaat idut on yhdistetty leivän joukkoon. Idätetyt jyvät tuovat leipiin mehevää makua, valtavasti ravinteita ja entistä pidemmälle kestävää tuoreutta. Uotilan tapaan ilman säilöntäaineita tietysti.

Idätetyt leivät ovat vatsaystävällisiä ja helppo sekä herkullinen keino saada vähän lisää vihreää ruokavalioon. Toimivat erinomaisesti mihin vuorokauden -palaan tahansa, treenin jälkeen tai vaikka eväsleiviksi. Valmiiksi viipaloidut leivät ovat helposti myös perheen pienempien saatavilla. Superi-tuotteet löytyvät hyvin varustelluista ruokakaupoista!

Superi 100% Kaura on herkullinen yhdistelmä ituja, siemeniä ja 100-prosenttista kauraa. Rouhea rakenne ja pehmeä maku samassa paketissa. Taatusti terveellinen vaihtoehto.

Superi Ruis 100% on aito juureen leivottu ruisleipä täydennettynä idätetyillä jyvillä ja pellavan siemenillä. Täyteläistä ja terveellistä hyvää. Valmistettu kotimaisesta rukiista, mistäpä muustakaan.

Uotilan Leipomo – Perinteistä leivontaa vuodesta 1941

Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!

Tutustu meihin