Oiva-raportista paras mahdollinen tulos

Oiva-raportista paras mahdollinen tulos

Meillä Uotilan leipomossa kaikki perustuu puhtaaseen ja turvalliseen leivontaan. Monet yritykset voivat kertoa panostavansa valmistusprosessiinsa ja haluavansa tarjota parasta ja puhtainta, mutta kuinka monelle se on todellista arvoihin perustuvaa toimintaa ja kenen mielestä se vain kuulostaa hyvältä?

Meille se on todellista, mistä kertoo myös meidän viimeisin Oiva-raporttimme. Oiva on elintarvikevalvonnan järjestelmä, joka tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon. Oivassa on elintarvikevalvontaviranomaisia, jotka arvioivat yritysten elintarviketurvallisuutta. He tekivät tarkastuksen leipomoomme ja saimme syyskuun alussa viimeisimmän raportin. Iloksemme voimme kertoa, että saimme kaikista parhaimman tuloksen!

Haluamme olla luottamuksenne arvoisia myös jatkossa ja pitää tätä tasoa yllä. Uskallamme sanoa, että koemme sen melko vaivattomaksi, koska se tulee meillä sydämestä. Uotilan tuotteet tulevat olemaan turvallinen valinta nyt ja aina. Perinteistä leivontaa innovatiivisin ottein vuodesta 1941.

Voit katsoa Oiva-raporttimme täältä.