Tuttu limppu tyylikkäänä talven juhlakauteen

Tuttu limppu tyylikkäänä talven juhlakauteen

Tuttu limppu tyylikkäänä talven juhlakauteen

Tumma, savuinen ja aromikas Uotilan Kalastajanlimppu sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Talvikauden ajan tämä herkkuleipämme on puettu tyylikkääseen talvikääreeseen.

Saaristolaisleipää muistuttavan limppumme ainutlaatuisen maun viimeistelevät auringonkukan siemenet ja vieno häivähdys savun tuntua. Uotilan Kalastajanlimpun hienostunut maku yhdistyy täydellisesti rouheaan mallasrukiiseen.

Uotilan Kalastajanlimpppu on runsaskuituinen, säilöntäaineeton, lisäaineeton, maidoton ja vegaaninen. Limppu säilyy hyvänä ja mehevänä pitkään, se on siis oiva tarjottava myös yllätysvieraille – jos vaan maltat säästää sitä.

Maista niin muistat!

Tutustu tuotteeseen lisää täältä!