Uotilan reseptien takana seisoo Pälkäneläistynyt Tekla Wannas.
Maailman tähtiluokan ravintoloissa ja mummon kapustan vierestä on karttunut kovaa ammattitaitoa. Intohimoisesti ruokaan ja kukkiin suhtautuvan Teklan voi löytää myös Huomenta Suomen Makuja-ohjelmasta kokkaamasta. Siellä hän pyrkii usein yhdistämään ruoan ja kukat.
Tänä keväänä Uotilan leipomo ja Wannas aloittivat yhteistyön, joka huipentuu mm. Uotilan leipomon 70v-juhlavuoden kunniaksi julkaistavaan reseptiikkakirjaan.
Uotilan Leipomo on aina ollut edelläkävijä perinteitä arvostaen. Limppumme leivotaan aina aitoon taikinajuureen ja taatusti 100% suomalaisista viljoista. Emme käytä leivissämme lisä- tai säilöntäaineita, koska sinun hyvinvointisi on meille tärkeää!